kom igen då britt-marie kör för fan.

Orken finns inte. Minns visst inte ens vad jag skulle skriva om. Tiden bara flyter förbi, men inget händer.
ÅH är så sugen på att gadda mig, det är det som tar upp min hjärnverksamhet nuförtiden typ. TATUERINGAR, ge mig bara pengar så ska täcka min hud med kroppskonst. suck.

Lika som bär!

Min väldigt trevliga, roliga och söta arbetskollega Alice och begåvade Katy Perry! Se bara se! ;D

10 februari - 11

Dags för att slänga in ett litet inlägg igen :) Har jobbat på Städarna idag. Jag älskar att jobba, då ligger man inte bara hemma och slöar och tjänar noll med pengar. Så fick jag reda på att jag får jobba imorrn med, YES! Man tackar inte nej till jobb direkt. Så blev det bestämt att jag ska köra lite jobb på Akademin på lördag också 10-17. Ae jag blir så gla ;)

Nu ska jag väl ta mig en dusch sen tänkte jag åka och kolla på lite smågrejer till lgh. VET NI VAD? Jag har ALLA möbler nu. Det fattades ju bara soffa, och nu är det fixat också! FAN VA BRA! :D Tänkte inte ens på bäddsoffan som jag sover i hos mor nu. Dom har ju pratat om att göra sig av med den. Att jag inte ens tänkt på det. DAAH. Men hon trodde inte jag va intresserad eftersom den är så sliten. Men självklart så ska jag ha nåt annat sofföverdrag eller nåt, för den är verkligen inte snygg ;p.. Men allt går att lösa med lite fantasi och tyg. Så den blir toppen att börja med :D Så slipper jag lägga pengar på en dyr soffa direkt! TACK! :)

Det är en förjävla bra dag det här!



man är så snygg i sina arbetskläder. TJOHEJSAN!

sol&motion

Jaa, det är ungefär det jag har spenderat dagen med :) Förutom degande, tv-tittande och data-nördande. Först solade jag, sen tränade jag! HELT SJUKT att jag faktiskt gjorde det haha. Men det var kul, lite african dance i vardagsrummet sådär ;) Blev ungefär 1,5 h. Är väldigt nöjd! Undra hur många gånger man har sagt "idag ska jag starta mitt nya liv", ungefär tusen gånger. Men om man bara ger sig fan på det. Då borde det inte va så jättesvårt. Men det äre ju. ALLTID svårare än man tror. Men innan har jag typ tänkt att jag ska banta och grejer. Men jag får lägga ner det, för det klarar jag inte haha. Jag älskar mat och godis och allt som har med fett och socker att göra. Men... Jag tänkte såhär. Eftersom det är kul att röra på sig, så kan jag börja med det på riktigt! Och helt enkelt bara dra ner på godiset och läsken osv osv. Inte gå in i bantar-tänkandet. Utan bara att dra ner lite på allt. Jag är ett läskmonster, t.ex. häromdan när vi va på Pizza hut så drack jag väl typ 1,3 l cola till maten cirkus. Och det är inte ovanligt haha. Så nu kan jag ju ge det nya livet ett tusondeförsta försök till ;P haha. Är inte missnöjd med min kropp egentligen så. Bara vill trivas med mig själv, inte bli en pinne :) Ska försöka köra ett pass innan jobbet imorrn. Tror ni på det? ;D haha. Börjar 12.30, så vi får hoppas!

såhär snygg var man idag. Blöjbyxorna på barra ;)
och nu sitter jag med en ansiktsmask från Lush innan det blir nattmacka och lite film..
PEACE!

Cheers to the fricken' weekend. I drink to that, yeah yeah

Då var även denna helg över. Känns som det är det enda jag skriver hela tiden "oj va fort tiden går" haha. Nae men helgen var riktigt rolig. Hängde med Lisa i fredags, åt thai, gick lite på stan, fika med en killkompis, sen åkte jag till Emma och var där hela kvällen. Blev pizza och tjejprat ;) Nåt mer det känns som jag skriver hela tiden är vad jag äter. Hum, jaa jag äter ju väldigt mycket så det får väl ingå i bloggen xD I lördags jobbade jag, sen blev det fest. Det var en lyckad kväll till skillnaden från tidigare utgångar senaste tiden haha. Vi gick till Trappan och där har jag aldrig vart förut. Trevligt ställe må jag säga :) Stanna och shakea till stängning, sen blev det lite MAT innan jag drog hem och sov! ;p Igår vakna jag sent sent, sen träffa jag Jang och käka lite MAX och hängde hos dom, man måste ju svulla dagen efter. (Jag kanske ska ha en lista på vad jag äter om dagarna ist hahaha). Nae nu ska jag faktiskt dra och sola, gjorde det efter jobbet i lördags och känner att jag ska ta tag i det igen. Sen får man se vad dagen har att bjuda på. Tänkte köra lite African Dance här hemma, hör och häpna :D
jobbet i lördags :)
den enda bilden som blev tagen i lördags kväll, klockan är typ halv fem här :p
Underbara Ludvig!
P.s Lyssna på albumet Loud med Rihanna, it's AWESOME..
Pussheejs

2 steg från paradise.

Idag är det fredag, IGEN?! Veckorna bara springer fram. Det är uppskattat, tack! ;) Vill bara att det ska bli 1 april, det är mitt närmsta mål i livet just nu. Att bo helt själv och stå på helt egna ben. Visst har jag bott utan mamma i typ ett år, men att bo med en karl är inte samma sak som att bo själv (tror jag haha) :) Längtar! Vad har hänt sen sist då? Hum jaa ni. Mycket och ingenting, kompisar, jobb, osv. Det vanliga.. Pizza Hut har haft sin premiär här i Norrköping. Det var ju nytt iaf, har även besökt IKEA och det händer ju inte "jämt". Insåg att det är väldigt mycket saker man ska ha när man bor själv haha. Jag vill lägga pengar på roliga saker till lägenheten. Inte kastruller.. haha. Mammsen fyllde även år i måndags, blev lite firande då :) Nae ska inte gå in på alla detaljer vad jag har gjort under en veckas tid. Blir nog lite tråkigt haha.

Det bästa är att vi bokat biljetter till Håkan här i Norrköping 16/4! Underbart, lyssnar lite på hans nya album nu. Man kan ju inte bara kunna Kom igen Lena när man står där ;)

Nu ska jag äta upp min frukost, usch jag blir så lat när jag inte jobbar och har bara jobbat en dag den här veckan :/ Sover bort halva dagarna. Sen ska jag möta upp Emma och hänga med henne idag. Imorrn äre iaf jobb 9.55-17.10. Sen fest på det! Kommer nog bli en bra helg..
Ha det underbart. PUSS PÅ ER!
vilken man

RSS 2.0