cold coldie cold

Det är verkligen kallt ute och det tar kol på mina krafter alltså! Igår och idag blev det jobb på Städarna. Det är helt sjukt vad fort kroppen vänjer sig efter saker. Jag som inte jobbat så tidigt som sju på några veckor fick en chock igår när det var dags igen. Det passar inte mig alltså haha. Men imorrn jobbar jag på Akademin och de tiderna är mer Sanna-tider ;p Man börjar aldrig innan tio :D Helgen i Uppsala var underbar, jättemysig och bara bäst. Men det är ju alltid skönt att komma hem till sin egen säng osv igen trots allt. Vi hade adventsfirande med glögg, pepparkakor och hela rubbet i söndagskväll. Ska langa lite bilder från helgen så fort jag orkar ;)

Förresten så har jag världens bästa pojkvän, han ställer alltid upp till 100% och jag är så jävla glad att han är min!

Uppsala!

Javars, nu sitter jag här i Uppsala "mitt i natten", vi spelar kort, dricker te och bara myser. Idag har vi gått i det kalla vädret och snön på stan, kikat på lite mer julgrejer och fikat och så :D En film har blivit sedd och godis, glögg och annat gott har förtärats ;p Imorrn blire julmarknad och sen att åka hem tyvärr :( Fanns bara en tid att åka hem på som var okej, så det blir 14.26, med byte! GAH, jag tycker att det är läskigt med tåg och sånt och så ska jag byta.. i Sala?! Haha, kommer åka på fel tåg eller nåt. Och tre jävla timmar tare xD Fan va roligt haha. När jag kommer hem blire massa massa adventsgos med min älskling!

Puss på er och grattis på första advent ;)

vårt hem - christmas edition

Lite halvtaskiga bilder men det är faktiskt väldigt mysigt! Inte fotat riktigt allt, men ni fattar ju grejen ändå :D Kommer nog komma mer med tiden, jag har ju en tendens att impulsköpa grejer :p. Jag ville pynta idag eftersom jag inte är hemma förrän eftermiddan på söndag. Måste ju va klart tills dess liksom haha. Och att min karl skulle pynta själv i helgen, pyttsan! Jaja, nu ska jag strax sova så jag orkar jobba imorrn och sen: Uppsala baby! ;)

honey I'm home!

Ae så lät det inte riktigt för Dennis är inte hemma, men jag kom just från jobbet iaf. Hann förbi Cubus en sväng också haha, dom har ju 30% rea på allt idag. Så fyndade två tröjor och ett par leggings. fun fun! :) Sen ska vi ner igen och handla julpynt. Jag tyckte Dennis skulle få va med och bestämma så väntar på honom. Skulle verkligen behöva nya skor också, men jag har ett sko-dilemma suuck! Aja, se ya later suckers.
OCH IMORRN DRAR JAG TILL UPPSALA TILL MINA UPPSALA BRUDAR :D helgen kommer bli awesome!

00.33

Ska strax ner i tvättstugan, att tvätta mitt i natten. Undrar vad mina grannar säger om det?! Men tvättiden börjar annars 7 imorrnbitti och eftersom jag börjar jobbet 12 så kommer jag inte hinna tvätta allt. Eller det kommer inte hinna torka rättare sagt. Så tvättade två maskiner som jag ska ner och hänga upp strax. Funny information liksom.. Men först ska jag mata min lilla ödla med maskar, freeeesch! Hon är så söt dock, tycker hon om illaluktande maskar så får hon tycka om det haha. Nu har lönen kommit in på kontot också ja, yees! Gud va rik jag är, eller inte. Njae va, nu får vi se om det blir en andra vers på det här.
Godnatt folks!
fin bild från när jag fyllde 20, tjohooo

happines to me!

Nae idag kör vi återigen på jobb, jobbar all the way to friday! fun!

varning för blödigt inlägg!

Idag är jag ledig, vilket ofta betyder bajs-tv mitt på dagen. Jag råkade bläppa över till tv3 och extreme home makeover, det är vanligtvis ett program jag inte tycker om för att det är så himla överdrivet! Men nu så kikade jag lite iaf. Och jag insåg bara hur jävla fort livet kan förändras.

En familj som var skitlyckliga. Ett par med två söner och frun ska just föda ett tredje barn. På vägen hem från sjukhuset när dottern är född så krockar pappan med de två sönerna i bilen. Barnen klarar sig utan skador medan pappan får väldigt allvarliga skador. De tror inte att han ska kunna gå eller prata mera, men nu sitter han i rullstol (i programmet), har klarat av att gå och kan prata. KAN NI FATTA? Bara sådär, samma dag som hans dotter föds så håller han på att dö? Hur sjukt är inte det? Kunde inte låta bli att fälla en tår. Tänk hur fort livet förändras, på en sekund så kan hela ditt liv och din omgivning vara totalt annorlunda. Hur läskigt är inte det? Usch, ta vara på era nära och kära och glöm inte att berätta hur mycket ni älskar dom. Den här familjen fick vara med för att pappan kunde inte bo hemma i huset för att det var inte anpassat efter hans rullstol osv. Men nu skulle det ju bli ändring på det. Gud va underbart att få bo tsm efter allt som hänt.
Kom ihåg att ni måste ta vara på dom ni älskar och gå aldrig och lägg er osams för nästa dag kan de personerna vara borta. Råd från en lite labil Sanna ;p haha. Jag kan inte kolla på såna där program alltså.

jul jul, strålande jul

Julen är på ingång och jag känner för första gången på väldigt många år ingen ångest. Som det som känner mig vet att julen inte vart nån favorit. Av många olika saker, personliga skäl och sen lite vanligare som att man tröttnar på all hets. Det gör jag fortfarande iofs, jävla julstress. Inget för mig, vi tar inte så hårt på julklappar och sånt längre. Det är inte det som är viktigt för mig. Det som är viktigt för mig är maten, känslan, lukten, musiken, kalle anka, sina nära och kära, karl bertil jonssons julafton och aah, det är nog det absolut viktigaste.
Traditioner är ganska viktigt för mig, men där befinner sig inte massa julklappar. Förra året spenderades julafton hos Dennis föräldrar i Västerås. Vi hade vart ihop inte ens två månader, men det blev ju seriöst så fort att det inte kändes konstigt allt. Läskigt med tanke på att jag bara träffat hans mamma en gång och inte resten av hans STORA familj. Jättemysigt var det iaf att få se hur andra firar jul, visst kändes det ovanligt men ändå underbart. Iår ska vi vara hos min mamma och fira jul och åka upp till Västerås i mellandagarna. Fira varannan jul är väl vanligast. Jag längtar till julen iaf, vilket som sagt är väldigt ovanligt! :) Det jag skulle få ut med det här egentligen var att jag ska gå och shoppa sönder med massa julpynt, tomtar och kulor när lönen kommer. MYS! Ingen julgran ännu, men vi får ta lite i taget. Första gången jag pyntar i min egna lägenhet ju!
Gud va mycket det blev, vi som bara pausade filmen för att vispa grädde till tårtan vi köpte (så typiskt oss!). Igår hade vi en supertrevlig kväll btw. Var hemma hos Olle och Monica, vi åt tacos, drack vin, spelade poker och pratade en massa. Det vill jag verkligen göra om! En liten prins har dom ju fått också, vilket charmtroll! Efter jobbet idag är jag ganska trött, somnade förut till första filmen vi hyrde, men nu är jag ju pigg däremot ;)
haha, nu väntar min babe vid tvn, puss!

lördawg

jahopp, då sitter man här som vanligt, en timme efter att man skulle gått upp. Jag är sämst på att gå upp i tid, snoozar i flera timmar ibland :/ haha. Idag står jobb på schemat, sälja lite böcker barra. Ska ta och slänga mig i duschen strax. Ikväll blir det middag hos en kompis till Dennis samt hans flickvän. Det ska bli väldigt trevligt! :)
Take Care. Pusshej
förövrigt så saknar jag min bästa Ida till tusen som numera är en soldat i sthlm. buh!

fikafikafika

Igår fikade jag tre (!) gånger på stan, hann även med en hamburgertallrik mellan fikorna också. Två gånger blev det fika med Ida och sen kom älskling och vi åt mat och fika. Sen fick vi besök här hemma på kvällen så fikade lite till då också. Att det kan va så trevligt att fika, det är underligt. Idag blev det en fika till. Provade chailatte för första gången igår, det är nog min nya fikadrog. Ne nu har vi sett på film här denna fredagskväll och nu ska vi se Paranormal Activity 2, undra om den är så läskig som alla säger.
Godnatt "alla" mina läsare ;)

tillbaka i gamet.

Har saknat bloggandet, men det är mest för Victorias och Lovisas skull. För att dom två älskar min blogg så mycket, eller? haha. Nja det är nog för min skull också, det är ju lite roligt sådär.

RSS 2.0