GOTT NYTT ÅR!

Kan inte fatta att idag är sista dagen på 2010, kan bara inte förstå det. Det är som att jag inte ens insett att det varit 2010, och helt plötsligt ska det bli 11. Vad ska man säga om det här året då. Det har hänt så mycket som varit underbart för mig, stora saker som förändrat hela mitt liv. Men dåliga saker som gjort precis samma sak! Ett nytt år kanske bara är bra vid det här tillfället i mitt liv. Ett nytt år, där jag ska bli stark och prova grejer jag aldrig gjort förut. Deep huh? Hittade äntligen min nyårsklänning idag iaf i sista minuten, tack gode gud! Nu parfym, lite nytt smikn och smycken är inhandlat också!
Så nu ska jag hoppa in i duschen innan kvällen drar igång. Det blir trerätters med tre av de finaste tjejerna i världen. Vart kvällen tar oss senare, det märks. Vi får se helt enkelt!
GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER!
P.S Lovisa, jag saknar dig hela tiden. Och imorrn sticker du iväg ett halvår utan mig. Det känns piss. Ta hand om dig och kom hem i en bit, tack! D.S
min klänning, snyggare på rikigt. Men den sitter ju inte direkt sådär på mig. Mina ben är inte 19m, bara 10. som om det är den enda skillnaden, suck! ;p

Världsvana Sanna med sitt fina jobb

Jo det ska ni veta, att jobba på Städarna är riktigt glamouröst ;) Eller inte, men jag får se världen.. Igår var vi i Nyköping och idag i Sörping. Vilken lyx liksom, eller inte! Haha. Men men, from måndag har jag typ inget jobb. Har inte riktigt insett det alltså. Men det kan jag inte sörja över nu inte! Imorrn är det nyår, wohoo! Men jag har inte ens hittat en klänning. panik alltså, ska upp imorrn och då MÅSTE jag ju hitta en. Var på stan både igår och i förrgår men hitta inget. Jang som var med igår tyckte inte heller att nåt va snyggt xD poor me! Nu måste jag springa. Jang är nedanför med min nyårsdricka :D För att han är så snäll och jag inte orka åka efter jobbet!
PUSS

glad tjej

Fick med mig ett par Converse hem, lite hasldukar och örhängen! ÅH älskar Converse, bästa skorna som gjorts! Glad att min vän Sara stod ut med mitt skotjat ;) Sen blev det kinamat med fina tjejer. Nu är jag supermätt och ska kolla på film. PUSS

mellandagsrea!

Nu är man tillbaka i jobbsvängen efter två hela dagars ledighet ;p haha. Min julhelg har faktiskt varit underbar! Julafton var mys med jättegod mat dricka, godis, kalle anka, julklappsspel, karl bertil jonsson etc. och sist men inte minst - fest. Jag och min bror blev lite onyktra framåt kvällen så vi bestämde oss för att festa, vilket blev riktigt lyckat enligt mig :) Vi stack till nån av brors kompisar och drack glögg, lite sprit, lyssna på julmusik och sen hamna vi på Hugo. En toppenjulafton helt enkelt!
Sen juldagen sov jag bort eftersom jag var så bakfull, men på kvällen kom Vickan till mig och vi gick på bio. Vi såg Easy A, den får tre av fem hästar (ida-inspirerat). Alltså en till toppenkväll.
Annandagen var det dags för jobb igen. Men efter jobbet fyndade jag fina kläder på rean, en skjorta, ett par jeans och ett par leggings. Hann även handla lite dan före julafton, fy! Men iaf sen på annandan blev det att möta upp pappa, bror, pappas tjej och Co för middag på Asian Garden och sen lite fika. YTTERST trevligt :D wunderbar helg!
Vilket inlägg det blev, men nu måste jag skynda mig. Ska upp på stan till rean igen. Det kan ju aldrig bli för mycket! Ska även till min nuvarande hyresvärd och prata lägenhet. Jag håller tummarna :D
PUSSHEJ
julaftonsoutfit!
mys!

Förra julen gav jag dig mitt hjärta

Nu är granen klädd och fin, är så trött så trött. Blev visst att handla lite julklappar iår trots att vi inte skulle. Hoppas min familj inte hatar mig. Det är så konstigt hur man kan känna sig så ensam. Speciellt dom här tiderna. Orkar inte va klyschig och sitta och skriva hur deppig jag är. För så är det inte, men ibland äre bara värre. Kommer nog ha en underbart mysig jul med god mat som jag redan tjuvsmakat. Hoppas verkligen alla andra har det också! Men tankarna kommer nog va nån annanstans också..

Mina hälar kliar och bara du förstår.

GOD JUL alla två läsare. Jul-pussar och kramar!

Hoppsan Kerstin!

Man blev visst med på bild i lördags. Den snyggaste som nånsin tagits på mig, ellerhur? Ae fy fan.. Haha.
Ikväll måste jag fan färga håret, jobbar imorrn till sju också. JIPPIE! Så får gå på stan innan jobbet för efter har jag lite annat att styra med. Julafton på fredags är verkligen totalt insane, ingen julkänlsa alls.
HEJS och god jul och allt det där.

Oh Happy Days

Idag är jag inte på världens bästa humör, stressen i butiken nu såhär under julhandeln är galen och jag blir också galen på skiten haha. Kollade mitt konto eftersom det är lön imorrn och jag inser att jag kommer få en riktigt fet lön. Nästan så det inte kan stämma, måste ringa och kolla hur det ligger till. Men tror till 99% att det stämmer. Ville bara boka en utlandsresa på en gång. Men nee man måste ju spara. BAJStråkigt, men ska jag köpa nya möbler och sånt snart så behövsa det ju! Men ska nog unna mig en liten julkapp. Hittade en underbar parfym på Kicks idag, bara den. Eller kanske en onepiece, ett par converse, nyårsklänning+ skor osv osv. Bara sånt man verkligen måste ha! haha. Ikväll äre bara chill hemma, jobb jobb jobb tar kål på en. Färgade inte håret igår för att jag och Emma pratade bort hela kvällen, så borde fixa det. Men orka, får se! Utgång juldagen?

ge mig brunheten. och smajlet.

oopsi.

Har visst lyst med min frånvaro ett bra tag, men det är för att jag bara har velat kräkas ut massa känslor här och då skulle jag ångrat mig efteråt ;) Nu är allt ganska bra, livet går vidare förhoppningsvis till det bättre! Man kan inte lägga ut alla jobbiga detaljer här liksom..
Men nu är jag tillbaka, men hinner inte så mycket. Det är snart jul, (what the fuck). Har inte hunnit förbereda mig mentalt alls. Tiden bara springer iväg när man jobbar konstant. Är bara ledig julafton och juldagen sen kör vi igång igen haha. Ne nu ska jag springa och fixa lite. Ska nämligen till världens bästa Nöjda och färga lite hår och mysa!
PUSS PÅ ER

reminder to self!

Kom ihåg att aldrig lita på nån annan än dig själv, det slutar med att du blir lurad av folk du trodde var äkta.

trodde

inte att mitt liv skulle se ut såhär om du fråga mig för ett år sen. Men nu är man visst singel igen, det har väl inte undgått nån. Tillbaka till ett liv man avskyr. Talar till dom som varit med om samma sak - blir man inte chockad att man kan må så dåligt som man gör. Man tror att det ska vara fysiskt omöjligt. Nae inte för mycket tråksnack.. Jag lider tillräckligt av det inne i mitt huvud.
Peace

ormjävel

har rymt, vågar inte ta i den och dennis är inte hemma.. väntar på att den ska ta sig ur rummet och bita mig i tån. Det är en bebis och typ 10 cm lång, men ändå. Dom är bitska dom där jävlarna...
Ne nu kör vi :D

dagens FETASTE lögn.

Vad dämpar ångest om inte lite Black Tower?

do you remember the days of slavery

Gud, insåg precis att jag skulle varit hos Arbetsförmedlingen idag. Det är verkligen att göra ett bra intryck, att missa det första mötet sen man skrev in sig. Halleluja. Nae ringde iaf till dom nu, dom låter ju inte speciellt glada. Men vem fan skulle orka med massa ungdomar som inte sköter sig haha. Men jag som brukar va så ordningsam, fick världens panik men men. Too little too late för tillfället ändå, ska dit imorrn istället. FUNNY! Man har två jobb men fan heller, det räcker inte. Bitterfittan har talat. Ne nu ska jag cheera up lite, Ini kommer ju hit snart. Ska bli roligt att träffa honom, händer ju inte allt för ofta. Over and out!
här är han, men det var ju inte igår ;)

prutt

Är så irriterad! Fattar noll och saker gör inte som jag vill. PRUTT

Things that grinds my gears!

  • Att jag lyckades smasha sönder ett vinglas förut, men så går det väl när man diggar julmusik samtidigt som man handskas med disk. Jag som just fixat ett jämt antal vinglas. Ska jag slå sönder ett till?
  • Att jag alltid skjuter på saker, borde va och handla nu men sitter här istället. Jag som skulle vart en bra flickvän idag och ha börjat med maten tills älskling kom från jobbet. Det sket sig, har gjort fint här hemma iaf. Det är ju alltid nåt, eller inte. Han ser ju ingen skillnad i vilket fall haha.
  • Att jag har fått nån sorts äcklig blåsa på läppen. GARH!
  • Att män inte kan fälla ner toaringen, en sjukdom kanske..
  • Att igår när vi fick ett ryck vid 21.45 att dra ner till fräcka på kungsgatan för att köpa en chailatte, så hade dom stängt fast min klocka bara va 21.53 och dom ska stänga 22!
  • Att vi har typ två fulla skåp med pant som vi snart måste gå och panta för det är sjukt fullt. Vi kommer se ut som lodisar. Jag har tom slängt pet-flaskor i soporna för att minska i skåpen. Ja jag är en miljöbov, måste erkänna att en och annan vinflaska slinker med i soporna också i brist på ork.
  • Att jag faktiskt måste gå nu och handla annars så kommer jag aldrig komma iväg.
all i want for christmas is you.

ny vecka nya tag!

Jadå då var det måndag igen. Dock så har jag ju jobbat hela helgen i vilket fall, jag som trodde jag inte skulle jobba alls denna helg. Jaja. I lördags blev det party och för en gångs skull hade jag riktigt jävla roligt! Vi hamnade på Otten efter förkröket och en riktigt lyckad kväll blev det :D Men jag fick nån insikt när vi stog där och dansa. Det är att inget har förändrats sen jag hängde där varje helg för typ två år sen. Det är samma människor som står och raggar på lika unga tjejer osv osv. Då blev jag lite extra glad över att mitt liv är så förändrat som det är! :) Ne gud, idag har jag ganska mycket att göra så jag ska sätta fart med det. Sov alldeles för länge idag och har ångest. När jag sover för länge så tar det lång tid innan man kommer igång med allt ;p
Puss!
här kanske man är nånstans..
eller här?
haha.

fredag!

Idag har jag bara sprungit runt och gjort massa tråkiga saker, blä! Som att skriva in mig på Af, kan inte riktigt fatta att jag är tillbaka där.. SUPERÅNGEST. Har ju två extrajobb nu men det räcker liksom inte iaf, jävla bajs!
Men ikväll blir det mys med lilla Sofi, hon kommer till oss och det blir mat, vin och sådääära. Juste, va inne på bdb igår och hittade massa gamla bilder ;p tänkte dela med mig lite av det haha ;D
JOVARS man har ju haft sina olika perioder i livet hahahah :D
godnatt och trevlig helg ;)

Fy sjutton...

Så det ser ut här hemma! Rena rama kaoset alltså haha. Så nu ska jag äta lite frukost och sen blir det städ- och tvättdag. Jätteroligt, suuck. men men. Igår jobbade jag ju en sväng, sen träffade jag gulliga häst-Ida. Vi lekte lite på stan och fikade. Trevlans! :) Efter det åkte vi och storhandlade, det är mindre roligt. Men vi åkte förbi Rusta och köpte lite röda ljus och sånt. DET är roligt ;) Ikväll är det ju tomtenatta på stan, vad det nu innebär, men dom stänger 21 iaf och det kan ju vara kul att kolla in!

Lite bilder från Uppsala! (de få jag tog, jag är så usel på att orka ta kort)
Det var KALLT!
bästa Vickan!
såhär fint har dom det! :)
Hemma igen på söndagskväll med 1:a advents myset!
Hejdå era filuringar!

RSS 2.0