FREDAG!

Ikväll är vi på G kan jag lova. Är taggad som fan! :D Snart ska jag slänga i lite färg i håret och bli fräsch i skallen igen. Hamna på stan efter jobbet en sväng, hitta två par nya partyskor, det är sann lycka! Lite smycken, en liten väska och så. Så kvällens outfit är räddad.. Ny blus, nya skor, ny väska.. WIHOO! Nu ska ölen in på kylning sen äre bara sätta fart ;D

thai, thai, thai

Det är det enda jag äter nuförtiden, eller nae. Men är sugen på det konstant! Idag har jag lekt med Lisa från jobbet. Vi åt thaibuffé (haha), gick på stan och köpte en ny blus och lite nödvändigheter som hårfärg, ögonbrynspenna, nagellack osv. "Soooo Sanna Style" HAHA. Ni som fattar ni fattar. Sen gick vi hem till henne för lite soffchill. Kom hem för typ 20 min sen, och nu måste jag verkligen sova. Är som en zombie på jobbet jämt för att jag somnar så sent. Imorrn är det fredag. SÅ JÄÄVLA SKÖNT! Då blire party för hela slanten. Hinna färga lite hår efter jobbet om man inte kommer hem alltför sent så man får stressa som en jävla gnu. Tack gode gud för att helger uppfanns ;) puss i luren

när humorn är som bäst på jobbet.

Igår var jag visst lättroad haha.
Idag blev det en ganska kort dag på arbeeteet, så snart ska jag göra mig iordning och sen röra mig mot stadens torg! :) puss

A as in Awesome.

Igår jobbade jag till typ 17.10 igår och när jag kom hem var jag helt död. Satte mig i soffan och bara somna, trodde verkligen inte att jag skulle kunna tagga till.. Men sen tog jag tag i mig själv eftersom jag skulle till min vän Oskar på fest :D För att jag var så seg så kom jag inte dit förrän efter nio nån gång och tänkte att "den här kvällen kommer nog inte bli mycket av". Men se på fan så fel man kan ha. När vi festat hos Orre så drog vi vidare till Cuebar. Där insåg jag till min stora glädje att det fanns karaoke och billig öl. Wohoo, vi körde järnet! Sen blev det Cromwell. Dansa, drack, blev bjuden på massa drinkar och öl, träffa gamla kompisar. De fick praktiskt taget köra ut oss vid tre! haha. Sen kom några vänner och hämtade mig, blev macka från macken (höhö), däcka i en säng innan jag till sist fick skjuts hem vid typ 4-5? Ae man kan ju inte förklara allt såhär i ett inlägg. Men hade en Awesome kväll :D Tack allihopa!
På Cuebar gick de och fota oss när vi sjöng, och kom till min förvåning ihåg va sidan hette där bilderna hamna. Så lite bilder därifrån kan jag lägga upp iaf :D
grabbarna boysen!
sen kom halva Cuebar och sjöng med, sjukt roligt ;D
Nu ska jag mysa med lite god mat och godis framför tvn. PUSS PÅ ER.

nattupdate

Nu är jag hemma igen. Det blev två öl och mat på Sing Thai och efter det bio. En väldigt trevlig kväll måste jag erkänna, självklart :) Om filmen var sådär jättebra vet jag inte, men men. Bio är ju alltid najs, och den var ändå väldigt fin :D Nu ska jag bädda rent i min säng, började förut med att ta bort de gamla och tvätta dom. Men kom visst inte så långt som till att sätta på nya... Det straffar mig nu som är trött :P Blir nog att glo på lite desperata hemmafruar innan man somnar. Imorrn blire jobb 10-17, det ska bli så underbart haha.
Gnight.

Love and others drugs.

bio ikväll :) men först thaimat, mums!


on the road again!

Nån som såg Sommar i Sverige igår? "On the road again" HAHA!

Bara kollat på tv de sista dagarna, blev sjuk i måndags. Att va magsjuk är verkligen hemskt! Men jag trodde jag var frisk idag eftersom jag bara spydde massa i måndags (freeeeeesch). Igår kunde jag äta mat som vanligt med lite magont och så men inget mer. Så jag var redo för att bli social idag. Men efter att jag lämnat kontraktet på min nya lgh och sen handlat så blev det hem igen. Känner mig yr, konstig och svampig i huvudet haha xD Tvingade iaf min mors karl att skjutsa mig så jag kunde handla DH säsong 3 :D har nördat säsong 2 nu och vill se fortsättningen. Vet ju iofs hur det går, men ändå ;p Man kan ju inte göra annat än att älska alla karaktärer i DH :) Och imorrn måste jag verkligen känna mig på topp, ska jobba! Är ju liksom inte sjuk, men inte frisk heller haha. dilemma ;p

Helgen som var, var jättebra faktiskt, mys med middag på babyl house på fredan sen bara mys med emmisen. Fest på lördan och bakisdag på söndag med bakismat ;D Eftersom jag uppdaterar så dåligt så är ju nästa helg snart här haha. Aja thats life ;) pusshej


bra bild (Y)


dagens fråga

hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

Jag är såååååå glad :D Fick precis veta att jag får lägenheten jag ringt och tjatat om sista veckorna. Fy fan alltså, så frånochmed 1 april bor jag helt själv för allra första gången i mitt liv. I'm so excited! WOOOHOOOO!

Den är så perfekt för mig. Det är inget speciellt med den egentligen. Den bara är så bra. Rätt område där jag alltid velat bo sen jag flytta till in till stan, rätt storlek, bra planlösning, billig hyra och plus på det så bor en kompis i samma trapphus. Kan det bli bättre? Ah kanske, max 10 min gångväg till city. AE vi tackar och bockar! ;)

kärlek.

den här är enligt mig bättre än originalet. kan inte sluta lyssna. min nya kärlek.

fixar-sanna är i farten

Idag är en fixar-dag. Det behövs helt enkelt. Olika saker som jag måste få ordning på i livet är nu i full gång med att lösas (inte så dramatiskt som det låter, utan mer prata med hyresvärd osv osv ;)). Duktig tjej! Ska upp på stan sen och köpa en kalender också så jag håller koll och minns lite mer haha. Ska också lämna tillbaka en ful tröja på h&m som jag trodde mig behövas till helgens äventyr. Klarade mig bra utan den, panik-inköp är aldrig nåt bra.. Samma dag i lördags alltså så glömde jag även en påse från bodyshop nånstans, i nån affär - Hum! Sånt retar gallfeber på mig alltså. Jag skyller på Emma helt enkelt, hon stressade mig till att köpa den fula tröjan OCH gjorde så jag glömde påsen med nyinhandlade prylar haha, nej nej. Jag får skäll om hon ser det här ;) I lördags blev det fest, riktigt roligt! :) Provade på Puls, med andra ord gamla Otten som de flesta vet vad det är. Kan ju säga att dom inte hade behövt byta namn, same shit. Men som sagt, vi hade sjukt kul i vilket fall. Fem av Fem toasters! Resten av helgen blev lugn med bara mys!
Suddiga Iphone bilder kan jag bjuda på! Kom på att jag inte lagt upp nåra bilder från nyår, känns lite passe nu såhär tio dagar senare.. Så ni får några från lördan iallafall sernihörreniallihopa. Snart ska jag slänga i mig lite lunch, sen fortsätta. Har som sagt flera ärenden som måste ske idag. Sen jobbar jag iaf onsdag-torsdag. Tro mig, det är fan skönt!
brudarna bruds
sjukt hett
me and robert.
Fick visst inga bilder på resten av gänget, sorry guys! ;)

insane,.?!

Jobbiga, läskiga och tråkiga saker hände igår kväll, herregud. Never before, never again please. Är hemma en snabbis innan jag måste sticka igen. Har sovit sittandes på en stol hela natten, förmodligen samma inatt. HEJS!
Gud vilken depp blogg det här låter som btw, nu är det med all rätt. Men tro mig, annars är jag en väldigt glad prick ;)

rastlös...

Hade ett sånt jävla bra nyår så det finns inte! Gud va glad jag är! Mina brudar gjorde det verkligen Awesome.+ De andra människorna vi hängde med, men mina brudar var ju självklart bäst <3 Vi åt middag, drack gott, prata, skrattade, firade tolvslaget på Oxelberget, hamna på fest, sen en mindre fest och sen var det sovdags. Va hade vi för väder btw? Kom ju hem och var som blöta katter. Imorse var det inte lika roligt kan jag säga dock. Mådde så fruktansvärt dåligt alltså haha. Kom hem vid kl 17 idag efter att ha legat bakis på en soffa hela dagen. Men nu är jag rastlös så ska duscha och se vad som händer ikväll. hejsvejs.

RSS 2.0